NM arrangeres på SMAK 

 

NM i maskinoppvask 2020

Påmelding for deg som vil være deltaker, blir lagt ut på denne siden i april 2018.

Vi ønsker oss deltakere fra hele landet og fra alle typer kjøkken i Horeca bransjen.

Bli med på Norges reneste eventyr i 2020.  

 

 

Les mer...

NM i Maskinoppvask 2017

På bildet fra venstre Joe Harald Strand daglig leder BFSN, Ketil Andre Andreassen Norgesmester 2017 og Mona Lundby hoveddommer i mesterskapet. 

Det er Norges Varemesse og BFSN som er eier av arrangementet. Forberedelse og gjennomføring er i regi av medlemsbedrifter som hovedarrangører og medarrangører.

Hensikten med arrangementet er å sette fokus på hygiene generelt og oppvaskrommet spesielt. Vi vil fremheve viktigheten av oppvaskfunksjonen og nødvendigheten av fagkunnskap og prosessforståelse for å oppnå et godt hygienisk resultat. Nødvendigheten av riktig, funksjonelt og godt vedlikeholdt utstyr er viktig. Bransjen ønsker å løfte oppvaskens og oppvaskerens anseelse.

 

Les mer...

NM i Maskinoppvask 2014

Unni Clausen (til høyre) fra Rica Stiklestad Hotel og Varaporn Seangwichai fra Mortens Kro tok henholdsvis gull og sølv i NM i maskinoppvask i 2014, sist gang mesterskapet ble arrangert. (Foto: Morten Holt)
Dette fjerde Norgesmesterskap i maskinoppvask ble arrangert under utstillingen Smak2014
Som ved de 3 tidligere mesterskap var det konkurranse over 4 dager i Lillestrøm
Det ble kåret en dagsvinner tirsdag, onsdag og torsdag. I tillegg til disse kom den beste toeren til semifinalen fredag.

Les mer...

NM i maskinoppvask 2011

Norgesmester i maskinoppvask, Vigdis Simonsen fra Nortura. (Foto: Helle Hynne)

Dommerne hadde en vanskelig oppgave da de skulle kåre vinneren under NM i maskinoppvask på Smak-messa.

Les mer...

NM i maskinoppvask 2009

Thavarajha vant med 352 poeng i finalen, kun to poeng foran Unni Klausen fra Stiklestad Hotel, som bød på knallhard kamp i den hektiske finalerunden.

På tredjeplass endte Eva Halvorsen fra Forsvaret Indre Troms (Skjold), mens Kamran Karim Mohammed endte på fjerdeplass.

 

Dette andre Norgesmesterskap i maskinoppvask ble arrangert under utstillingen Smak09.
Bakgrunnen for arrangementet var at vi ønsket å videreføre det vellykkede arrangementet fra 2006 og sette fokus på og forbedre hygiene generelt og maskinoppvask spesielt. Vi ønsket å
fremheve viktigheten av oppvaskfunksjonen, og nødvendigheten av fagkunnskap og prosessforståelse for å oppnå et godt hygienisk resultat
Man har fokus på hygiene på selve kjøkkenet hvor maten lages, men vi ønsket også å sette oppvasken og oppvaskrommet i fokus og løfte oppvaskerens anseelse.

Les mer...

NM i maskinoppvask 2006

Det første Norgesmesterskap i maskinoppvask ble arrangert under 4 MESSER 2006. Bakgrunnen for arrangementet var at vi ønsket å sette fokus på og forbedre hygiene generelt og maskinoppvask spesielt. Vi ønsket å
fremheve viktigheten av oppvaskfunksjonen, og nødvendigheten av fagkunnskap og prosessforståelse for å oppnå et godt hygienisk resultat
Man har fokus på hygiene på selve kjøkkenet hvor maten lages, men vi ønsket også å sette oppvasken og oppvaskrommet i fokus og løfte oppvaskerens anseelse.

Les mer...