BFSN I HORECA MAGASINET


 

 

Husk påmeldingsfrist!

Nå er tiden inne for å melde seg på til årets viktigste arrangement i BFSN regi.

Fristen for å melde seg på er som tidligere varslet 15. februar så her er det vare å registrere seg. 
Benytt denne linken for å registrere din deltakelse på kurs, møte, middag eller overnatting. 
Årets arrangement er lagt til Quality Hotel 33 i Oslo.

Les mer...

Horeca nr. 1 2018

Nytt år og nye muligheter:

Det er alltid litt rart dette med å gå inn i ett nytt år.  Rett før årsskiftet koster vi ofte på oss noe så u-norsk, som å se tilbake på hva vi har oppnådd og fått til gjennom det siste året. For de aller fleste, ble sikkert året forskjellig på både godt og vondt, enn det de hadde tenkt seg på samme tid, ett år tidligere. I storkjøkkenbransjen ble 2017 ett godt år, dette på tross av økende konkurranse og prispress fra både inn og utland. Fremtiden ser lysere ut enn på lenge, særlig i forhold til den økte fastlandsaktiviteten, og en betydelig vekst og satsing, på næringer som påvirker aktiviteten for vår bransje. På tross av dette, blir det uansett en like viktig oppgave fremover for BFSN, også gjennom dette året, å bidra med påvirkning ovenfor myndighetene, slik at man ikke glemmer å stimulere, og tilrettelegge for enda mer aktivitet og lønnsomhet også for vår bransje.

Les mer...

BFSN Års og medlemsmøte 2018

BFSN Års og medlemsmøte 18 til 20 april 2018. 

Quality Hotel 33 i Oslo

 

NB her er det satt frist til 15 mars med å melde seg på kurs, møte og overnatting. 

Meld deg på nå ved å følge linken i dette innlegget. 

Les mer...

Slik skal Norge lage sunnere og bærekraftig mat

(Foto Ole Petter Opøien) Fra første hovedkomitemøte for Foodscape, 29. november 2017. Foran fra venstre: Terje Sletnes, NHO Mat og Drikke, Torill Engelberg, Norges Varemesse og Marte von Krogh, Debio. Annen rekke fra venstre: Hege Frøshaug, Norges Varemesse, Joe Harald Strand, Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge, Jan Sverre Nordstad, Matmerk (observatør), Gry Sørensen, Norges Frukt- og Grønnsakgrossisers forbund, Gunn Harriet Knutsen, Norsk Sjømat og Morten Karlsen, NHO Reiseliv.  Ikke tilstede: Anne-Grete Haugen, Matvett og Arnt Steffensen, Kost- og ernæringsforbundet.

Les mer...

Horeca 7. 2017

2017 blir stående som ett innholdsrikt år for bransjen og BFSN, med ett godt og økende marked for storkjøkkenbransjen. De aller fleste rapporterer om ett godt salg, og økende etterspørsel gjennom året. Alt ligger med andre ord nå til rette for fremtidens storkjøkkenbransje.  

Les mer...

Horeca 6. 017

Østlandske storhusholdningsmesse avholdes for 12. gang fra den 25. til 26. Oktober på Hamar. Det er med stor entusiasme at BFSN konstaterer at påmeldingen til messen er rekordstor, og at mange BFSN medlemmer deltar som utstillere. Rekordstor påmelding bekrefter, nok en gang at horeca-bransjene er i vekst, og at dette er viktige næringer for fremtiden. Flere spesielt interesserte har snaut nok rukket å legge av seg den italienske aksenten, etter Horst i Milano, før neste viktige bransjearrangement er i gang. Vi håper og ønsker, at alle besøkende og utstillere, får noen gode messedager i Mjøs-hovedstaden.

Les mer...

Horeca 5. 2017

Håper alle lesere av Horeca har hatt en fin og innholdsrik sommer.  Det er lit rart dette med  sommeren i grunn, man venter og venter og så plutselig er den der, og varer i alt fra en dag til flere uker sammenhengende. Det er vel slik det er når vi bor i et land så tett på de polare strøk. Dette minner meg om noen tilbakemeldinger som jeg leste i sommer

Les mer...

Horeca 4. 2017

Endelig er sommeren her og jeg håper vi kan se frem til noen varmere og roligere dager, kanskje spise god mat og nyte noe godt å drikke. Mange reiser sikkert utenlands i løpet av sommeren, og mange velger å feriere i Norge.

Les mer...

Horeca 3. 2017

Det er snart vår og sommer i hele landet, og BFSN har nettopp gjennomført sitt års og medlemsmøte for 2017. Vi takker alle som bidro til at dette også ble en minnerik markering av at BFSN fyller 40 år i disse dager.

Les mer...

Horeca 2. 2017

Etter en Smak-messe, er det tid for refleksjoner, og tanker rundt hva fremtiden i en spennende bransje vil bringe. Det er også tid til å ta fatt på andre oppgaver for BFSN, som er viktige for våre medlemmer.

Les mer...

Horeca 1. 2017

Vi nærmer oss årets største begivenhet i bransjen, Smak2017 på Lillestrøm fra 7. til 10. februar. Jeg håper å se så mange av dere som mulig i løpet av SMAK.

Les mer...

Horeca 5. 2016

Fra 1. november i år tok jeg over jobben som daglig leder i BFSN. Det er med stor glede jeg tar over stafettpinnen etter Arne Dalseng, som gjennom flere år har gjort et formidabelt stykke arbeid, i foreningen og for bransjen.

Les mer...

Horeca 4. 2016

Undertegnede har i mange år vært engasjert i BFSN som foreningens leder, og også i en periode som styreleder. Det har vært gode år med spennende arbeidsoppgaver og godt samarbeid med våre medlemsbedrifter og våre samarbeids- partnere.

Les mer...