NYHETER OG BFSN I HORECA MAGASINET


 

 

Hele 40% av BFSN medlemmene, har allerede meldt overgang til NHO SH

Dette resultatet er vi veldig godt fornøyd med, og kun etter to uker med rekruttering sier Joe Harald Strand daglig leder i BFSN/ Fagsjef Storkjøkkenleverandørene NHO SH. Det er også gledelig at vi i tiden fremover, er kjent med at det ytterligere er flere medlemmer som er på vei over sammen med oss.  

Les mer...

Flere og flere BFSN medlemmer blir nå med over til NHO Service og Handel

Lillehammer Storkjøkkensenter AS, Fredrikstad Storkjøkkensenter AS og ATW service AS meldte alle tre den 18. januar overgang til Storkjøkkenleverandørene i NHO Service og Handel.

Dette var ikke en vanskelig beslutning å lande på- forteller Brede Hemma som representerte de tre selskapene, etter informasjons og rekrutteringsmøte hos NHO SH i dag.

Les mer...

Møt oss på Umami Arena

Nye tider og behov for omstilling!

Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN) blir gjennom 2023 til Storkjøkkenleverandørene i NHO Service og Handel

Møt oss på Umami Arena stand F01-15

Les mer...

God Jul

Les mer...

STORKJØKKENLEVERANDØRENE (BFSN) INNGÅR SAMARBEID MED UMAMI ARENA

«Sammen står vi sterkere»

BFSN er jo som kjent i full gang med å forberede overgangen til NHO SH. I prosessen viser det seg raskt at vi sammen med NHO SH vil kunne skape resultater for bransjen i Norge raskere, enn det vi tidligere som en liten og selvstendig bransjeforening var i stand til. Et eksempel på hva vi fremover kan få til, sammen med NHO SH kan du lese om her:

Les mer...

BFSN går inn i NHO Service og Handel

Les mer...

BFSN

Les mer...

Velkommen til informasjonsmøter for BFSN medlemmer hos NHO SH og VIRKE

Målet med møtene er at medlemmer skal få en anledning til å kunne bli bedre kjent med løsningsforslagene og hva løsningene innebærer for egen bedrift.


Informasjonsmøter hos NHO 13. oktober klokken 09.00 og 19 oktober klokken 10.00
Næringslivets Hus
Middelthuns gate 27
0303 Oslo
Informasjonsmøter hos VIRKE 12. oktober klokken 09.00 og 21. oktober klokken 09.00
Hovedorganisasjonen Virke
Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo

Vennligst registrer din påmelding til informasjonsmøte her.

 

Les mer...

Ledig stilling som Secretary General i EFCEM

Les mer...

BFSN Ekstraordinært årsmøte 27. oktober 2022

Les mer...

BFSN information day 1. september 2022

Les mer...

Varme arbeider sertifisering - e-læring og praktisk slokkeøvelse

NYHET! Unik kombinasjon av e-læring og praktisk slokkeøvelse. Meld deg på slokkeøvelse og få tilsendt e-læringskurset Varme arbeider sertifisering.

Praktiske øvelser arrangeres:

12. mai i Lørenskog 

02. juni i Lørenskog

16.juni Stavanger

16. juni i Lørenskog 

17. juni Bergen 

Les mer...

EFCEM market update survey April 2022

We are asking EFCEM members to take part in our most recent State of the Market survey to help us better understand how EFCEM members are dealing with the issues caused as a result of the Covid pandemic and the current conflict in Ukraine. Please share with all relevant parties and associates. You can take part in the survey here: http://ow.ly/lezz50ISvhS

 

Les mer...
BFSN BFSN NHO Service og Handel UMAMI ARENA God Jul Årsmøtet 2022 VIRKE EFCEM Årsmmøte Information Day Kurs Varme arbeider sertifisering Års/ medlemsmøte BFSN historie 45 års jubileum Julekalender Gastro X Professional BFSN Seniorer Medlemsmøte BFSN kurstilbud BFSN EFCEM Varme arbeider - sertifisering NM-Maskinoppvask Krisepakke Norsk Svensk Mesterskap i maskinoppvask Primulator SMAK Årsmøtet 2021 Nytt om navn Corrona Covid-19 arbeidsinstruks til varme arbeider F-gass F-gass fornyelse UDIR Fagprøver maskinell oppvask Til minne God sommer 17.mai Ny styresammensetning i BFSN SMAK2020 Smittestopp God Påske horeca Koronaviruset SMAK 2020 Horeca1 Horecabransjens ærespris Åpningskonferansen Horeca bransjens ledende fagblad gjennom 50 år matnasjonen Norge mot 2030 Østlandske Storhusholdningsmesse digital smell NM Kurs i varme arbeider Elsikkerhet for instruert personell Host Milano Østlandske storhusholdningsmesse Smak Smaken av det nye tiåret Meld deg på til NM BFSN seniorer inviteres til lutefisklag Matnasjonen Norge Brede Hemma Takker av Ny styreleder i BFSN Brannfarlige kuldemedier Gasskurs Michelin næringsutvikling Program for års og medlemsmøtet 2019 BFSN årsberetning 2018 Påmelding Registrer deg for våre utsendelser Parkering og bompenger Brennbarekjølemedier P4 F-gassforordning BFSN i media Miljøvennlig storkjøkken Vedlikehold GWP Årsmøte 2019 Medlemsmøte 2019 Foodscape Bfannfarlig kuldemedier Nyhetsbrev nr.7-2018 Kursplan høsten 2018 Nyhetsbrev God sommer 2018 Årsmøtet 2018 Årsmøtet 2019 BFSN nå og i fremtiden Års/ medlemsmøte2018 Teknologisk utvikling Horeca. 3. 2018 Nyhetbrev nr 3. 2018 BFSN sekretariatets respons pris 2018 GDPR bfsn.no Års og medlemsmøte 2018 Praktisk info om booking Brannfarer i storkjøkkenet Hvorfor brenner det Økt kompetanse fører til færre branner Generalforsamling 2018 Nytt år og nye mulligheter Horeca 50 år Program for års og medlemsmøte 2018 Messe Norges Varemesse Året som gikk SMAK2017 BFSN 40 års jubileum Nytt år og nye muligheter Helsefaktor trivsel og godt kosthold BFSN i nye kontorer God Sommer Mangler 850 kokker Matkultur 40 år 2017 inspirasjon smak Endring Horeca 5. 2016 Lederskifte Digitalerevolusjon Global utvikling Tingenes internett Sekretariatet 2016 Horeca før 2016