NYHETER OG BFSN I HORECA MAGASINET


 

 

BFSN information day 1. september 2022

Les mer...

Varme arbeider sertifisering - e-læring og praktisk slokkeøvelse

NYHET! Unik kombinasjon av e-læring og praktisk slokkeøvelse. Meld deg på slokkeøvelse og få tilsendt e-læringskurset Varme arbeider sertifisering.

Praktiske øvelser arrangeres:

12. mai i Lørenskog 

02. juni i Lørenskog

16.juni Stavanger

16. juni i Lørenskog 

17. juni Bergen 

Les mer...

EFCEM market update survey April 2022

We are asking EFCEM members to take part in our most recent State of the Market survey to help us better understand how EFCEM members are dealing with the issues caused as a result of the Covid pandemic and the current conflict in Ukraine. Please share with all relevant parties and associates. You can take part in the survey here: http://ow.ly/lezz50ISvhS

 

Les mer...

BFSN årsmelding 2022

Alle våre medlemmer har nå fått tilsendt årsmeldingen inklusive årsregnskap, styrets beretning og agenda for årsmøtet den 28 april.  

BFSN årsmelding for 2022 ligger tilgjengelig på medlemssiden (krever innlogging).  

 

Les mer...

Triste nyheter fra EFCEM

It is with great sadness that we report the passing of Fabio Gargantini on Saturday 26th February 2022. We understand that he had been ill for some time, but his health deteriorated very rapidly last week.

Fabio had been the Secretary General of the European Catering Equipment Association (EFCEM) since 2012. He had been an effective and supportive administrator of the Federation’s work and was a professional and courteous man.

Les mer...

Års og medlemsmøte 2022

Les mer...

BFSN 45 år i storkjøkkenleverandørenes tjeneste

BFSN er en frittstående landsomfattende organisasjon som er eid og finansiert av medlemsbedriftene. Foreningen består av ledende næringsdrivende som arbeider innen utstyr og tjenester til storkjøkkenmarkedet i Norge. Våre medlemmer representerer hovedtyngden av leveranser i Norge. BFSN ble stiftet den 13.juni i 1977 og hadde ved oppstart en medlemsfortegnelse på 21 medlemsbedrifter. I årene som har gått har antallet medlemmer variert og i stor grad fulgt konjunkturen ellers i markedet. I 2022 har BFSN 61 medlemsbedrifter. Det er gledelig å se at flere bedrifter som ble med i BFSN under stiftelsen, fortsatt er medlemmer av foreningen selv om noen både har skiftet navn og eiere siden den gang. Ved stiftelsestidspunktet var formålet med foreningen at storkjøkkenleverandørene skulle samle seg for å møte fremtidens utfordringer.

 

Les mer...

Bli med på årets julekalender

Les mer...

Gastro X med egen avdeling for sider, øl, vin og brennevin

Les mer...

Bærekraft vil være et av hovedtemaene på Gastro X i 2022

Les mer...

Gastro X med stor satsning på gründere i bransjen

Les mer...

Årets lutefisklag for BFSN seniorer den 6. desember 2021

Det er to ganger tidligere gjennomført hyggelige lutefisklag for BFSN seniorer. I fjor måtte det sto over på grunn av corona situasjonen.

Nå er det mulig å prøve igjen.
Det er reservert bord på Gamle Raadhus Restaurant i Oslo den 6. desember kl. 16:45

Håper at dette passer for så mange som mulig.

Vær så snill å gi meg din tilbakemelding uansett om det passer eller ikke for deg.

Jeg vil gi beskjed om resultatet av påmeldingen innen kort tid.

 

Med vennlig hilsen

Arne Dalseng

Arne.dalseng@outlook.com

Tlf. 91183033

Les mer...

BFSN Medlemsmøte 21. Oktober 2021

Vi ønsker velkommen til medlemsmøte i BFSN på X Meeting Point 

Arrangementet er gratis 
Det tilbys enkel servering ved møtestart. 

På medlemsmøtet treffer du Styreleder i BFSN Henning Brun, Keith Warren, Chief Executive, Foodservice Equipment Association- Susann Faugli, X Meeting Point og Joe Harald Strand BFSN  

Flybuss FB1 til og fra fra Gardermoen  
Gratis parkering  

Les mer...
Information Day EFCEM Kurs Varme arbeider sertifisering Års/ medlemsmøte BFSN historie 45 års jubileum Julekalender Gastro X Professional BFSN BFSN Seniorer Medlemsmøte BFSN kurstilbud BFSN EFCEM Varme arbeider - sertifisering NM-Maskinoppvask Krisepakke Norsk Svensk Mesterskap i maskinoppvask Primulator SMAK Årsmøtet 2021 Nytt om navn BFSN NHO Service og Handel Corrona Covid-19 arbeidsinstruks til varme arbeider F-gass F-gass fornyelse UDIR Fagprøver maskinell oppvask Til minne God sommer 17.mai Ny styresammensetning i BFSN SMAK2020 Smittestopp God Påske horeca Koronaviruset SMAK 2020 Horeca1 Horecabransjens ærespris Åpningskonferansen God Jul Horeca bransjens ledende fagblad gjennom 50 år matnasjonen Norge mot 2030 Østlandske Storhusholdningsmesse digital smell NM Kurs i varme arbeider Elsikkerhet for instruert personell Host Milano Østlandske storhusholdningsmesse Smak Smaken av det nye tiåret Meld deg på til NM BFSN seniorer inviteres til lutefisklag Matnasjonen Norge Brede Hemma Takker av Ny styreleder i BFSN Brannfarlige kuldemedier Gasskurs Michelin næringsutvikling Program for års og medlemsmøtet 2019 BFSN årsberetning 2018 Påmelding Registrer deg for våre utsendelser Parkering og bompenger Brennbarekjølemedier P4 F-gassforordning BFSN i media Miljøvennlig storkjøkken Vedlikehold GWP Årsmøte 2019 Medlemsmøte 2019 Foodscape Bfannfarlig kuldemedier Nyhetsbrev nr.7-2018 Kursplan høsten 2018 Nyhetsbrev God sommer 2018 Årsmøtet 2018 Årsmøtet 2019 BFSN nå og i fremtiden Års/ medlemsmøte2018 Teknologisk utvikling Horeca. 3. 2018 Nyhetbrev nr 3. 2018 BFSN sekretariatets respons pris 2018 GDPR bfsn.no Års og medlemsmøte 2018 Praktisk info om booking Brannfarer i storkjøkkenet Hvorfor brenner det Økt kompetanse fører til færre branner Generalforsamling 2018 Nytt år og nye mulligheter Horeca 50 år Program for års og medlemsmøte 2018 Messe Norges Varemesse Året som gikk SMAK2017 BFSN 40 års jubileum Nytt år og nye muligheter Helsefaktor trivsel og godt kosthold BFSN i nye kontorer God Sommer Mangler 850 kokker Matkultur 40 år 2017 inspirasjon smak Endring Horeca 5. 2016 Lederskifte Digitalerevolusjon Global utvikling Tingenes internett Sekretariatet 2016 Horeca før 2016