NYHETER OG BFSN I HORECA MAGASINET


 

 

BFSN års og medlemsmøte 2019

Vi ønsker velkommen til årets viktigste BFSN arrangement.


I år har vi i styret i BFSN og sekretariatet satt oss et mål om å øke antallet deltakere på vårt medlems og årsmøte. Det er også utarbeidet rabatter for de som ønsker å ta med seg flere deltakere fra same bedrift.

Vi gjennomfører medlemsmøte den 11. april klokken 09.00 og fortsetter med det ordinære årsmøtet rett etter medlemsmøtet ca klokken 15.15 Middag klokken 18.30. 

Vi har delt opp påmeldingen i 7 forskjellige Kategorier. 
Når du ønsker å starte din påmelding, så klikker du på den blå menyknappen, og du blir linket direkte til vårt booking. Velge antall i hver deltaker kategori, og trykker betill. BFSN sekretariatet vil deretter fakturere din bestilling med forfall i April 2019.  

Som vanlig er det viktig at vi får så mange påmeldinger som mulig, så tidlig som mulig. Slik at vi får den aller beste prisen for gjennomføringen. I år har vi satt inn flere innslag under middagen og håper at dette bidrar til at flere medlemmer ønsker å bli med på denne delen også 

Les mer...

3 ministre kommer til Foodscape

Neste SMAK arrangeres i uke 10 i 2020, men nå er det tid for å sette bærekraft på menyen! Foodscape arrangeres 10. - 11. oktober på Norges Varemesse. Her kan du lære hvordan, og bli inspirert til, å ta ut bærekraft i egen bedrift.

Les mer...

BFSN Nyhetsbrev nr. 8 2018 

Vi har nettopp gjennomført vårt Gass kurs med deltagere fra våre medlemsbedrifter. Vi hadde ønsket oss et fullt kurs men de som deltok gir god tilbakemelding om nytteverdien av kurset i sitt daglige virke rundt gass og gass utstyr. Vi planlegger nytt gass kurs og kommer tilbake til dato for dette senere. 

Les mer...

Gasservicetekniker Kurs

Det er fortsatt ledige kursplasser på vårt  kurstilbud den 4. september 2018:  

Kurs i gassteknikk for personell som arbeider med service og vedlikehold av gassdrevet storkjøkkenutstyr og selgere som ønsker å bedre sine basiskunnskaper om gass.

NB: I forskrift om Gassapparater er det spesifisert at også selgere av gassutstyr skal ha kompetanse på dette området!

Les mer...

BFSN nyhetsbrev nr. 7. 2018

Da var denne sommeren også over, som dere har lest i tidligere nyhetsbrev så er BFSN godt i gang med høstens aktiviteter.

I dette nyhetsbrevet kan du lese med om vårt års og medlemsmøte for 2019. Du kan lese mer og melde deg på ett eller flere av våre kurs nå i høst. Du kan også lese og dele informasjon om BFSN seniorer og gruppens aktiviteter. Til slutt fortsetter kortfattet presentasjon av våre medlemmer.   

Les mer...

Ny status for det vi skal spise mer av

Ny status for det vi skal spise mer av

Bilde: Gunn Knutsen, Gry Sørensen, Gunnar Bakke
Med #MerAv-kampanjen har Helsedirektoratet droppet pekefingeren til fordel for positivt ladede budskap. Har det virket? Det er ett av temaene i seminaret #MerAv på Foodscape.

Les mer...

BFSN Seniorer og senioraktiviteter

I desember i fjor var det noen av bransjens seniorer som i samarbeid med BFSN arrangerte en liten sammenkomst og påfølgende lutefisklag på restaurant Gamle Rådhus i Oslo. Dette var vellykket, og det ble besluttet å gjenta seniortreff og lutefisklag.

Les mer...

BFSN kursplan for høsten 2018

Vi håper alle våre medlemmer har hatt en flott sommer, og er klare for en høst full av nye muligheter. BFSN har som tidligere annonsert, satt opp flere kurs aktiviteter for våre medlemmer. Om du eller noen i ditt firma trenger kurset så del informasjon om kurstilbudet internt i din bedrift.    

Les mer...

Elsikkerhet for instruert personell

Elsikkerhet for instruert personell

Kurset holdes i BFSN sine lokaler i Drammensveien 167. Det serveres lunsj/ møtemat som er inkludert i prisen. den 29. November 

Les mer...

BFSN nyhetsbrev nr 6. 2018

Nå er sommeren endelig her, og dette blir det siste nyhetsbrevet fra sekretariatet før vi også tar sommerferie. Denne gangen har vi noen nyheter om vårt kurstilbud utover høsten. I denne utgaven starter også første del av serien som vi beskrev i forrige nyhetsbrev med korte presentasjoner av våre medlemsbedrifter. Nederst i dette nyhetsbrevet kan du også lese pressemelding fra Norges varemesse fra den 27.06-2018 om Foodscape.    

BFSN sekretariatet holder ferie fra 6. til 31. juli. 

Les mer...

Sikkerhetskurs i brennbare kjøle-medier

Vi kan nå tilby 2 forskjellige datoer for kurset: Sikkerhetskurs i brennbare kjøle-medier. Kursheftet er produsert i samarbeid med Stig Rath og Ringsaker Videregående skole, med blandt annet støtte fra BFSN.  Disse to kursene er forbeholdt og tilrettelagt for BFSN medlemmer. Kurset koster Kr2.700,- per deltaker. Kurset arrangeres i Oslo av NOVAP du kan lese mer om kurset på www.bfsn.no 

Les mer...

Brannfarlige kuldemedier Kursdatoer 2. eller 3. oktober

Vi ønsker dere velkommen til kurs. Det vil forhåpentligvis bli en lærerik dag. Pensum på kurset er relativt omfattende i forhold til tiden som er til disposisjon så det vil være ganske intensiv læring i løpet av denne kursdagen.

Kurset vil bli gjennomført som en kombinasjon av teori og gruppearbeid, samt praksis og demonstrasjon i verksted.

Dette kurset blir gjennomført med kompendiet som ble produsert av Stig Rath og Ringsaker videregående skole, med blant annet støtte fra BFSN i 2017.   

Sted for kurset

Kuben Yrkesarena, Teknologisenteret. Kabelgaten 10 12, 0606 Oslo

Les mer...

Horeca nr. 4- 2018

BFSN i en spennende tid

Mange av Horecas lesere har kanskje fått med seg, at BFSN den 20. april i år gjennomførte vårt tradisjonelle års og medlemsmøte på Quality Hotel 33 i Oslo. Under arrangementet fikk vi presentert inspirerende foredrag i mange forskjellige temaer. Vi var innom temaer som brannfare i kjøkkenet, elsikkerhet for service personell, informasjon om den nye messen Foodscape, teknologi og utvikling. Vi fikk også presentert en løypemelding fra hverdagen i kjøkkenet, fra kapteinen på kokkelandslaget. Det ble to fullspekkede dager med BFSN aktiviteter og vi håper deltagerne sitter igjen, med ett inntrykk av godt utbytte av samlingen.

Års og medlemsmøtet ble også i år en arena for sosial omgang medlemmer i mellom, og praktisk nettverksbygging for bransjen.

Les mer...