NYHETER OG BFSN I HORECA MAGASINET


 

 

BFSN Års og medlemsmøte på Meet Ullevaal

Fra 11. til 12 april gjennomførte BFSN sitt tradisjonelle års og medlemsmøte.

Som vanlig god stemning og en fullpakket dag med foredrag, generalforsamling og middag med underholdening.

Det nyvalgte styret her sammen med daglige leder i BFSN fra venstre Joe Harald Strand BFSN, Espen Tho Miele, Tore Engebakken Delesalg, Marita H Løhren Foodtech, Lene Gabrielsen Rupro, Henning Brun Ecolab, Josten Treverket Hoshizaki Norge og Bård Fallrø A. fallrø AS.

    

 

Styret tar fatt på oppgavene i et spennende år med høy aktivitet for foreningen.

 

BFSN bytter navn

Generalforsamlingen vedtok enstemmig at BFSN fortsatt skal ha det juridiske navnet Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge men at det åpnes for å benytte BFSN Storkjøkkenleverandørene i dagligtale og i kommunikasjon med alliansepartnere, myndigheter og media. 

Flere andre saker ble også behandlet under generalforsamlingen, men dette får de respektive utdypet i eget referat.

Hoshizaki Norge ble tildelt BFSN responspris for 2018

Jostein Treverket mottok BFSN sekretariatets responspris for 2018. Prisen blir tildelt den medlemsbedriften som har høyest skår og "open rate" på BFSN medlemsinformasjon og nyhetsbrev. Det var relativt jevnt mellom kandidatene i år og det skilte kun et poeng mellom fjorårets vinner Rustfrie Bergh og Hoshizaki.

  

Her er noen bilder fra arrangementet

 

Foredrag av Trond Boye-Hansen om sikkerhet i bil. 

Ole Tom Nomeland var ordstyrer i paneldebatt mellom styreleder Christer Askrot fra BFS og Brede Hemma BFSN. Tema var likheter og ulikheter og muligheten for utvidet samarbeid.   

Roar Larsen fra Myken Destilleri fortalte oss om gründer eventyret fra Myken utenfor Helgelandskysten i Nordland. Vi fikk også prøvesmake på de edle dråpene.  

Årsmøte middag med god mat og flott stemning som det vanligvis er når storkjøkkenbransjen møtes. 

 

Års/ medlemsmøte