NYHETER OG BFSN I HORECA MAGASINET


 

 

BFSN nyhetsbrev nr. 7. 2018

Da var denne sommeren også over, som dere har lest i tidligere nyhetsbrev så er BFSN godt i gang med høstens aktiviteter.

I dette nyhetsbrevet kan du lese med om vårt års og medlemsmøte for 2019. Du kan lese mer og melde deg på ett eller flere av våre kurs nå i høst. Du kan også lese og dele informasjon om BFSN seniorer og gruppens aktiviteter. Til slutt fortsetter kortfattet presentasjon av våre medlemmer.   


Års og medlemsmøte 2019
- Den 11. april 2019 -Vi kan allerede nå informere om at vi den 11. april vil arrangere vårt medlemsmøteog generalforsamling. Denne gangen har vi valgt å arrangere møtet på Meet Ullevaal (Ullevål Stadion).
Styreleder Hemma fant i sommer frem formen, og er godt i gang med fotball karrieren. Sekretariatet tenker derfor at Ullevål er et flott sted å arrangere møtet, uten at vi kan love å se Hemma ute på banen under middagen som serveres i Ullevål Panorama. Foto fra Facebook Gaute Freng 
 
Vi er også i gang med å sette sammen programmet for dagen, og håper at vi med et spennende program øker antallet deltakere fra de foregående årene. Styret i BFSN har satt seg mål om at vi skal ha ambisjon, med minst ti flere medlemsbedrifter sammenlignet med 2017 og 2018.

2019 møtet skal holdes i lokalene du ser på de to øverste bildene under.
Middagen skal gjennomføres i Ullevål Panorama (bilde nr 3 og 4)
Dette blir noe nytt i forhold til tidligere møter, og vi håper det faller i smak.
Overnatting vil senere bli tilbydd gjennom BFSN på Thon Ullevål 
Sett av datoen allerede nå, mulighet for påmelding blir lagt ut på www.bfsn.no og sendt i nyhetsbrev i løpet av oktober. 

NB Er det foredrag eller temaer som noen av dere tenker ville være av stor interesse så send gjerne inn forslag om dette, til bfsn@bfsn.no    


 

NB: BFSN information day

Som var planlagt arrangert den 30. august er kansellert grunnet liten interesse (ingen påmeldte). Om noen sitter på gode ideer eller innspill i forhold til innhold som fenger flere på våre information days, så kom gjerne med innspill.

 

Kursplan høst 2018

Vi har fortsatt noen ledige plasser i vårt kursprogram denne høsten .
Les mer om kurs og innhold på linkene under. 


 

BFSN Gasskurs

BFSN Gasskurset avholdes i Drammensveien 167 i Oslo. Det serveres lunsj på kursstedet som er inkludert i kursavgiften Kr1.795,- 
Instruktør for kurset er Rudi Becsán
En dags kurs med kursbevis for serviceteknikere, selgere og andre som ønsker bedre kunnskap om gass, bruk av gass, gassutstyr i storkjøkken. 

Kunnskap som formidles i dette kurset bør være minimums kompetanse, også for selgere for å unngå ukloke valg ovenfor kunde og i henhold til myndighetskrav. I følge den nye forskriften om gassapparater må alle som selger gassutstyr til hoteller/restauranter o.l. ha nødvendig kompetanse i følge forskriften og temaveiledning om bruk av farlig stoff. Det er en passende anledning til å skaffe seg dette ved å melde seg på Gasskurset. Better Safe Than Sorry.

Meld deg eller dine medarbeidere på kurs i dag oppdatering av nødvendig kompetanse i din bedrift. 

Meld deg på kurset her 


Brannfarlige kuldemedier

 

Kursalternativer 2. eller 3. oktober 2018 fra klokken 08.00 til 16.00
Kursadresse:
Kuben Yrkesarena, Teknologisenteret. Kabelgaten 10 – 12, 0606 Oslo
Kursavgift Kr2.700,- Les mer og meld deg på kurset i dag.

Norsk Varmepumpeforening tilbyr en-dags sikkerhetskurs for kulde- og varmepumpemontører og servicepersonell i storkjøkken- og hvitevarebransjen.

Kulde- og varmepumpebransjen er inne i en spennende fase når det gjelder å ta i bruk kuldemedier som ikke bidrar til global oppvarming. En stor andel av de nye kuldemediene er brennbare i sikkerhetsklassene A2L (lav brennbarhet), A2 (middels brennbarhet), og A3 (høy brennbarhet). Arbeid med brannfarlige kuldemedier innebærer en risiko, og kunnskap om risiko gir et grunnlag for å gjennomføre tiltak som minsker eller fjerner farene. Norsk Varmepumpeforening tilbyr derfor et en-dags sikkerhetskurs for kuldemontører og andre som arbeider med brennbare kuldemedier, for å ivareta personsikkerheten til yrkesutøvere og publikum.

Kurset er utviklet av Thomas Bergersen for Norsk Varmepumpeforening. I etterkant av kurset blir det sendt ut et personlig kursbevis.


Elsikkerhet for instruert personell

 

Kurset gir fullverdig dokumentasjon, for dine ansatte, når det gjelder Elsikkerhet.  Jf. Elsikkerhet nr. 73/84 og FSE29. Vi har satt opp kurs den 29. november fra klokken 08.00 til 16.00
Kursadresse:
BFSN i Drammensveien 167. Skøyen i Oslo. 
Kursavgift Kr2.195,- inklusive lunsj/ møtemat. Vi har fortsatt noen ledige plasser på dette kurset.

Les mer og meld deg på kurset i dag.


 

Seniorer og senioraktiviteter


Se www.bfsn.nounder fanen BFSN seniorer. Der finner du opplysninger. Siden blir oppdatert når noe skjer.
I desember i fjor var det noen av bransjens seniorer som i samarbeid med BFSN arrangerte en liten sammenkomst og påfølgende lutefisklag på restaurant Gamle Rådhus i Oslo. Dette var vellykket, og det ble besluttet å gjenta seniortreff og lutefisklag.
Neste BFSN senior lutefisklag blir avholdt på restaurant Gamle Rådhus, Nedre Slottsgate 1, Oslo den 13, desember 2018 kl. 20:15
Vi vil senere komme tilbake med nærmere informasjoner om eventuelt samling før vi går til Gamle Rådhus. Men som vi alle vet så må man være tidlig ute for å sikre seg plass. En del plasser er derfor reservert, flere kan reserveres om vi ikke drøyer for lenge. Derfor vil vi ha din påmelding snarest mulighit til BFSN eller til Arne Dalseng, arne.dalseng@outlook.com, tlf. 911 83 033.
Seniorkomiteen har etter desembermøtet 2017 hatt tanker og diskusjoner om andre aktuelle arrangementer. Forespørsler er gjort til en del av dere, men vi har ingen nye forslag og innspill. Det arbeides nå noe med å forsøke å skaffe billetter til et arrangement under messearrangementet Foodscape på Norges Varemesse, Lillestrøm 10. – 11. 0ktober 2018. Eventuelt kommer vi nærmere tilbake til dette. Noe annet som har vært nevnt er tur til neste Milanomesse høsten 2019. Vi ønsker oss veldig gjerne kommentarer og forslag til aktuelle aktiviteter fra deg!
Annet som komiteen har arbeidet med er å prøve å få til er en så oppdatert navneliste på BFSN seniorer som mulig. Det er jo en kontinuerlig jobb. Vi trenger din hjelp til dette. Vær så snill og tenk på de aktuelle navn og ta kontakt med BFSN eller til Arne om dette! 
Til slutt i denne omgang vil vi utrykke ønske og håp om at det står greit til, at sommeren har vært fin og alt det beste for tiden framover!


 

Våre medlemsbedrifter

Vi startet før sommeren med noen korte beskrivelser og presentasjoner av våre medlemsbedrifter. Her er fortsettelsen med presentasjon av noen av våre medlemmer. Om ditt firma ikke har fått omtale enda så kommer det også snart. 


 

 

Selskapsetablering i 2002 og ble medlem i BFSN fra 27.03. 2008

Empakk as holder til på Rolvsøy i moderne og funksjonelle lokaler som stod ferdig i august 2009.

De forteller selv at det er 14 engasjerte medarbeidere som ønsker å yte den beste service for våre kunder, og har samlet over 50 års erfaring fra bransjen. 

Empakk sitt spesialfelt er matemballasje, pakkemaskiner, regenererings og transportutstyr. 

Det er etablert en  service avdeling som utfører service på pakkemaskiner, regenerering, transport og produksjonsutstyr innenfor småindustrien, butikk og det offentlige. På verksted i Fredrikstad har vi også et komplett delelager til våre pakkemaskiner, i tillegg har vi også mye deler til andre leverandørers maskiner.

 

Daglig leder Kjell Håvard Liane


 

Selskapet er stiftet i  1973. Nicro ble tatt opp som medlem av foreningen i 1987. Administrerende direktør er Vidar Korneliussen han har også hatt flere tillitsverv i BFSN, og var formann i foreningen i perioden 2010 til 2015.  Foto BFSN

Nicro as i Siljan er en tradisjonsrik bedrift som ble etablert i 1973. Bedriften holder til i egne lokaler, ca 3500 m2, i Siljan ved Skien.

Nicro forteller selv at de er Norges største leverandør av rustfrie løsninger til Storkjøkken. De leverer også til bransjer som VVS, Laboratorie, Shipping/ Offshore m.m.

Høyverdige materialer, produktkvalitet, fagarbeid og skreddersydd funksjonalitet preger Nicros leveranser av rustfritt utstyr, som blir til i samarbeid med kunden.

Nicro as er et 100% norskeiet aksjeselskap med 2 mill kr i Aksjekapital  og ca 45 ansatte.

De forteller at de benytter produkter i rustfritt stål av syrefast kvalitet. Nicro har 100% gjenvinning internt og er tilsluttet godkjent returordning.

 


 

Etablert i 1999 og tatt opp som medlem i BFSN fra 2004. FFS holder til på Hvalstad i Asker, men leverer til kunder over hele Norge.Daglig leder Kjell Arne Haakonsen Foto FFS.no 

Fast Food Service Norge AS er et innovativt selskap som ble etablert oktober 1999. Siden oppstarten har selskapet vokst jevnt og trutt, og er nå en betydelig leverandør i storkjøkkenmarkedet. Siden 1999 da de var to ansatte, og i dag har har antallet økt til 26 medarbeidere. Målet for FFS er å være den foretrukne leverandøren av produkter, løsninger og tjenester i de markedene som de er representert i. Dette skal nås ved å inneha den beste kompetansen, levere kvalitetsprodukter og yte optimal service. For å kunne oppnå målet om å yte den beste og mest profesjonelle servicen, legger vi stor vekt på å bruke den beste tilgjengelige teknologien.

De jobber mot bedriftsmarkedet og har et spesielt fokus mot kjeder. Vi har kunder som McDonalds, Burger King, TGI Fridays, Egon, Nespresso og Starbucks. I tillegg har vi mange frittstående kunder. Vi holder til på Hvalstad i Asker, men leverer til kunder over hele Norge.


 

Etablert i 1990 og tatt opp som medlem 2009. De holder til i Sven Oftedalsvei 10, 0950 Oslo
Daglig leder Marita H. Løhren har også deltatt med tillitsverv i BFSN som styremedlem i perioden fra 2014 til dags dato. Foto Foodtech.no 

Foodtech Gruppen har siden 1990 jobbet med storkjøkkenutstyr, innredning og disker for eksponering og salg av mat, samt produksjonsutstyr for bakeri- og matindustri. Med omfattende kompetanse og erfaring har de bygget gode relasjoner til kvalitetsleverandører og har et komplett sortiment med velrennomerte agenturer.
FOODTECH interiør og storkjøkken prosjekterer og leverer utstyr og komplette løsninger for storkjøkken, servering, KBS og dagligvare markedene. Foodtech Interiør og Storkjøkken har egen serviceavdeling som utfører teknisk service og vedlikehold på utstyr i storkjøkken, servering, KBS og dagligvare markedene. De er ca 44 ansatte selskapet.  
 

Nyhetsbrev nr.7-2018