NYHETER 


 

 

Flere og flere BFSN medlemmer blir nå med over til NHO Service og Handel

Lillehammer Storkjøkkensenter AS, Fredrikstad Storkjøkkensenter AS og ATW service AS meldte alle tre den 18. januar overgang til Storkjøkkenleverandørene i NHO Service og Handel.

Dette var ikke en vanskelig beslutning å lande på- forteller Brede Hemma som representerte de tre selskapene, etter informasjons og rekrutteringsmøte hos NHO SH i dag. Hemma forteller videre at- Bedriftene som jeg representerer nå vil få tilgang på en mengde nye medlemsfordeler, verktøy og besparelser i den daglige driften som vi ikke har hatt til nå. Samtidig blir vi en del av en organisasjon, som kan ivareta og fremme våre og bransjens interesser og saker, langt bedre og bredere enn det BFSN har kunnet oppnå på egenhånd.

Etter rekrutterings og informasjonsmøte i Næringslivets hus i dag, er jeg ikke i tvil om at dette for vår del er en riktig beslutning og samtidig til et fornuftig og riktig kostnadsnivå. Jeg oppfordrer alle BFSN medlemmer å takke ja, når de får tilbud om et fysisk eller digitalt rekrutteringsmøte med NHO SH. Det har en stor verdi å møtes, for å sette seg bedre inn i hva endringene og overgangen betyr for bransjen og det enkelte selskap- avslutter Hemma.      

BFSN NHO Service og Handel BFSN