NYHETER OG BFSN I HORECA MAGASINET


 

 

Horeca 5. 2017

Sommeren over for denne gang.


 

Håper alle lesere av Horeca har hatt en fin og innholdsrik sommer.  Det er lit rart dette med  sommeren i grunn, man venter og venter og så plutselig er den der, og varer i alt fra en dag til flere uker sammenhengende. Det er vel slik det er når vi bor i et land så tett på de polare strøk. Dette minner meg om noen tilbakemeldinger som jeg leste i sommer. Det var utenlandske turister, som mente vi holdt på med feil markedsføring av landet vårt.  Det er jo alltid var fint vær på alle bildene vi markedsfører dette flotte landet med. Vi må vel være ærlige å si at været er vel noe av det som faktisk gjør landet vårt så interessant, for de besøkende. Kanskje burde vi markedsføre været, slik som det faktisk er. En ting er dog sikkert, at det er stor forskjell i opplevelsen av vår natur, om det er fint eller dårlig vær, men det er fantastisk uansett, synes nå jeg. På min sommerreise i Nord-Norge, hvor det alltid er vakkert, opplevde 2 uker i styrtende regn fra alle kanter. Det var såpass ille en natt, at vi måtte holde oss våkne for å rykke ut for å lense den synkende båten. I tillegg måtte vi ut å hånd grave grøfter, slik at veien opp til huset vi bebodde, ikke dro til havs med regnvannet. En fin og minnerik opplevelse var turen og oppholdet uansett.

BFSN inn i nye kontorlokaler.


Etter mange år med hjemmekontorløsning for sekretariatet i BFSN, fikk vi tilbud om kontorfellesskap med våre samarbeidspartnere i Garnes gruppen og QICode med flere. Vi har nå flyttet inn i hyggelige kontorer i Drammensveien 167. i Oslo, og ser frem til et godt og konstruktivt samboerskap. Det har ikke alltid vært så lett, å kjenne tilfredstillelsen ved å jobbe på hjemmekontor. Selv om man jobber en full arbeidsdag, så kjennes det nesten ut som at det ikke gjelder, for det er jo ingen som har sett att du har vært på jobben. I de aller fleste jobber, er miljø og inspirasjon fra det å ha kolleger rundt seg en viktig faktor for å bli enda bedre, mer produktiv i oppgavene som skal løses og få inspirasjon til å oppfatte og skape flere nye oppgaver. Vi er uansett fornøyd med resultatet og gleder oss til fortsettelsen.

Se hva som skjer.


 

Vi i BFSN ønsker å representere vår bransje på en god og informativ måte, og utvikler våre informasjons plattformer, i tråd med utviklingen rundt oss. Vi oppgraderer derfor i høst våre nettsider, slik at våre medlemmer og andre interesserte, lettere kan finne frem i informasjonsbasen som ligger der.

 

BFSN i nye kontorer