NYHETER OG BFSN I HORECA MAGASINET


 

 

NM i Maskinoppvask på SMAK 2020

SMAK 2020 fra 3. til 6. mars

Høsten er her med nye muligheter. Vi i BFSN er godt i gang med planleggingen av neste SMAK og de aktiviteter som dette fordrer. Smaken av ett nytt tiår er temaet som er valgt for denne messen, temaet fører oss jo raskt i retning av innovasjon, inspirasjon, nettverk og utvikling, som jo var en av BFSN sin målsetting i forkant av messen. Vi gleder oss veldig til å se deg på SMAK.

NM i Maskinoppvask 

Det sjette i rekken av Norgesmesterskap i Maskinoppvask skal arrangeres på SMAK 2020. Mye er likt med tidligere arrangement, men vi kan røpe at det også er en del nyheter. Vi har fått oss en ny plassering i C hallen og vi har tilrettelagt med publikumsområde for mingling, nettverk eller bare en kaffekopp. I dette området vil sikkert også lett nervøse deltakere sitte å se på heatene som går før det blir deres tur.

Thomass Leikvoll skal også i 2020 være konferansier for NM. 

Konkurransen er bygget opp med to baner av helt like oppvasklinjer. Deltakerne konkurrerer to og to mot hverandre, oppgaveløsningen blir bedømt i tråd med 12 bedømmingskriterier, som fire dommere etter hvert heat summerer resultatene av. Det arrangeres fire kvalifiseringsheat hver dag i tre dager, og de aller beste deltakerne går videre til finaledagen hvor det hele skal avgjøres. Deltakerne får ikke her bare en mulighet til å vise frem hva de kan, men dette arrangementet er også en ypperlig mulighet til å bygge nettverk og treffe bransjefolk som kan bli viktige videre i karrieren.

Det er ikke bare heder og ære som deles ut etter innsatsen fra deltakerne, norgesmesteren får i tillegg en pengepremie pålydende Kr.10.000 sølvvinner får Kr.5.000 og bronsevinneren får Kr.3.000. Deltakerne melder seg selv på til konkurransen, men det er selvfølgelig en fin mulighet til å representere bedriften man eventuelt er ansatt. Vi har ganske mange deltakere påmeldt allerede, men ønsker oss enda flere og særlig fra helse, institusjon og kantine.

 

Regjerende norgesmester Ketil André Andreassen, her avbildet med Hoveddommer Mona Lundby og Joe Harald Strand BFSN


 Maskiner og utstyr til NM arenaen

Majoriteten av utstyrsleverandørene til vår NM stand er mer eller mindre avklart. Vi hadde ikke kunnet arrangere NM, uten god støtte fra våre medlemmer som stiller med maskiner og utstyr.  

Kaffemaskin for servering i publikumsområdet leveres av Bonamat Norge

Møbler til publikumsområdet leveres av Foodtech interiør og storkjøkken

Hette-oppvaskmaskiner leveres av Myhrvold Gruppen

Glassoppvaskmaskiner leveres av Metos

Kjemikalier og doseringsanlegg leveres av Ecolab  

SMAK2020 NM-Maskinoppvask