NYHETER OG BFSN I HORECA MAGASINET


 

 

Nyhetsbrev nr 2. 2018

Nyhetsbrev nr 2. 2018 

Vi nærmer oss påske og de aller fleste skal sikkert ta seg noen dager med fortjent ferie. BFSN sekretariatet holder åpent til og med den 28. mars klokken 12.00 og holder stengt til og med 5. april.

Vi benytter anledningen til å ønske dere en riktig god Påske! 

 


Årets viktigste BFSN arrangement er snart her, og det er til i dag  33 medlemsbedrifter som har registrert sin deltakelse til Års/ medlemsmøtet fra den 18. til 20. April. Det er i alt 48 deltakere totalt så langt, og antallet fortsetter å øke.
Vi har forhandlet med hotellet, og holder fortsatt åpent for booking. Det er altså fortsatt mulighet til å delta på kurs i Elsikkerhet onsdag 18. april samt å booke hotell, møte deltagelse. Benytt linkene under for å registrere deg. 

Litt praktisk informasjon for deg som allerede har meldt deg på.
Rett etter påske sender vi ut informasjon om rabattkode, som gjelder for flybussen fra OSL Gardermoen til Quality Hotel 33. i Østreaker vei 33 Oslo. 
Om du har reservert rom, og ankommer Onsdag den 18. sjekker du inn i resepsjonen, reservasjonen står oppført på det navnet som du har meldt på med, via BFSN påmeldings link. De som ankommer og skal ha hotellrom fra torsdag til fredag, så har vi ordnet med felles innsjekk, som vil foregå  mellom medlemsmøtet og generalforsamlingen torsdag.
Alle deltakere på medlemsmøtet, blir registrert og får utdelt navneskilt ved BFSN skranken i lobbyen, fra klokken 08.20 den 19.april. Her leverer du også eventuelle fullmakter til generalforsamlingen. Møt opp i god tid i registreringen slik at vi kommer i gang med medlemsmøtet som planlagt klokken 09.00           


www.bfsn.no 
Vi beklager at det i en tid, ikke har vært mulig å åpne arkivet under  deler av bfsn info. bank feilen fikk vi rettet i går, og vi håper nå att alt fungerer som det skal, for deg som vil inn å kikke i arkivet.
Vi tar gjerne tilbakemeldinger om du finner feil, mangler på siden slik at vi får rettet dette opp så snart vi kan.
Vi minner om at brukernavn for innlogging på medlemssiden, er ditt medlemsnummer og det passord som du fikk første gang du logget inn. Har du glemt passordet så resetter sekretariatet passord for deg, om du sender melding om dette til bfsn@bfsn.no 
  


 

Elsikkerhet for instruert personell
18. april klokken 09.00 Inklusive lunsj.
Kr 2.195,-

 
Bestill kurs plass her

BFSN års/ medlemsmøte
Les mer om priser på linken under
Book i dag
bfsn.no Års og medlemsmøte 2018 Praktisk info om booking