NYHETER OG BFSN I HORECA MAGASINET


 

 

SMAK 2020

Våre samarbeidspartnere

Bransjeforeningen for Storkjøkkenleverandører i Norge -BFSN og NHO Reiseliv er samarbeidspartnere til SMAK 2020. Begge organisasjoner har stått bak utviklingen av SMAK helt fra arrangementet 4 Messer på 2000-tallet.

Hvorfor SMAK?
– NHO Reiseliv og NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er med som samarbeidspartner til SMAK da det er en messe som har fokus på å fremme norsk matkultur, og har fokus på handel og verdiskaping, sier Morten Karlsen, innkjøpsdirektør NHO Reiseliv.– Den landsdekkende organisasjonen Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN) ønsker å være med å påvirke fremtiden, til Norges viktigste vekstnæring. SMAK har bygget seg opp å bli Nordens viktigste møteplass for bransjen, våre medlemmer og deres kunder, understreker Joe Harald Strand, daglig leder i BFSN.

Hva er forventningene knyttet til SMAK 2020?
– SMAK er ikke bare en utstilling, men en arena for deling, kompetanse, innovasjon og inspirasjon. I BFSN har vi erfart at møteplassen SMAK, helt konkret har resultert i innovasjon, utvikling av nye produkter, og ikke minst etablering av verdifullt faglig nettverk, på tvers av bedrifter, organisasjoner og fagmiljø. Hotell, restaurant, café og catering, institusjon og kantine, uteliv, convenience, dagligvare, bakeri og konditori er jo som kjent den nye «oljen» for landet vårt. På SMAK skal vi la oss inspirere for å stå bedre rustet til å møte fremtiden for hele næringen.

– For NHO Reiseliv er SMAK møteplassen til å treffe medlemmer og andre på en litt annen måte, og få synliggjort fordelene med å være medlem hos oss. Her vil vi også treffe nye potensielle medlemmer og leverandører i en helt unik setting og på en arena som er anerkjent i hele bransjen. Vi ønsker selvfølgelig også å være med der det skjer.

Viktigheten av å delta på SMAK 2020
– SMAK er en stor bransjemesse for alle som jobber med og i HORECA bransjen, men også for de som er interessert i bransjen vår. Våre medlemmer vil ikke bare få muligheten til å treffe oss i NHO Reiseliv og NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, men også de fleste av våre leverandører, og samt andre aktører på markedet. Det er en lærerik arena for alle, oppfordrer Morten Karlsen.– BFSN har ambisjon om at SMAK 2020 skal være arnested for nye ideer, i en tid med behov for omstilling og store endringer, også i vår bransje, avslutter Joe Harald Strand.


Les mer om SMAK og påmelding På våre medlemssider

 

SMAK 2020