NM i maskinoppvask 

Det sjette NM i maskinoppvask går av stabelen fra 3. til 6. mars på SMAK 2020

Vi i BFSN Storkjøkkenleverandørene er stolt arrangør av Norgesmesterskapet i maskinoppvask, som går av stabelen fra 3 til 6 mars under SMAK 2020 på Norges Varemesse, Lillestrøm. Hygiene på kjøkkenet er et tema vi som bransjeforening løfter frem så ofte vi kan. Oppvaskere er vel også ganske ofte, heller ikke den yrkesgruppen som får størst oppmerksomhet, men nå er muligheten her.  

 

Alle kan i realiteten delta i NM, og vi har allerede ganske mange påmeldt til konkurransen. Det er viktig for oss at deltakerne representerer hele bredden i bransjen og vi sender derfor ut denne muligheten til å melde på enda flere deltakere. Uttaket vil foregå den 15 januar og alle som har meldt seg på, vil da få beskjed om de får plass i konkurransen eller ikke, og i tilfelle hvilken tid de skal konkurrere.

 

Det er med glede vi registrerer at regjerende norgesmester Ketil Andre Andreassen og sølvvinner Imad Aziz fra konkurransen i 2017 også er påmeldt til konkurransen i 2020. Vi gleder os til Norges reneste eventyr, under SMAK 2020.

Ketil Andreassen i aksjon i finalen i dag. I bakgrunnen sølvvinner Imad Aziz. (Foto: Morten Holt) 

Konkurransen er organisert i heat på to og to deltagere hvor de vasker opp, på to identiske vaskelinjer. Fire dommere bedømmer innsatsen til hver deltaker jamfør 12 dommerkriterier som deltaker får tilsendt før konkurransen. Dommerpanelet består blant annet av to seniorkonsulenter fra Mattilsynet og utvalgte personer med lang erfaring fra storkjøkkendrift.

  

Det er helt gratis og melde seg på!

Vinneren av NM i 2020 får Kr 10.000 i premie.

Sølvvinner får Kr 5.000 i premie.

Bronsevinneren får Kr 3.000 i premie

Alle deltakere får oppmerksomhet, mulighet for medieomtale  og en diplom etter deltagelse i NM.

Det tilbys også mulighet for reklame over arenaen for arbeidsgiveren til den deltaker som konkurrerer på arenaen.   Les mer på våre hjemmesider og meld deg selv eller en kollega på i dag. 

 

Pallen i NM i maskinoppvask 2017. Fra venstre sølvvinner Imad Aziz, vinner Ketil Andreassen og bronsevinner Astrid Rønningen. (Foto: Morten Holt)

Takk til våre våre medlemsbedrifter som gjør det mulig for oss å arrangere NM 2020

NM NM-Maskinoppvask SMAK 2020