NM i maskinoppvask 

NM i maskinoppvask 2022

Hygiene på storkjøkkenet mer aktuelt enn noen gang!

Vi i BFSN har gjennom år, utviklet konkurransen norgesmesterskapet i maskinoppvask og etablert noen gode konkurransekriterier for dette til nå relativt, litt ukjente og «sære» norgesmesterskapet. Til nå har vi arrangert NM hele seks ganger og utdelt både heder, ære og kanskje ikke minst pengepremier for en totalverdi på over Kr 100.000. Vår visjon med konkurransen, har ved siden av å løfte frem en oppgave og en yrkesgruppe som ofte ikke har fått mest oppmerksomhet. Etter at vi alle ble rammet av pandemi og måtte forholde oss til smittevern og daglig smittesporing, ble kompetanse om hygiene og matsikkerhet viktigere enn noen gang tidligere. De bransjer og sektorer hvor maskinell oppvask har en sentral rolle i hygienesikkerheten, ble også hardt rammet av begrensende tiltak som et resultat av pandemien. Vi i BFSN som alltid er opptatt av å løfte frem kompetanse og temaet hygiene på storkjøkkenet, ser at pandemien har gjort denne kompetansen og behovet for god opplæring og rutiner enda viktigere enn dette var frem til mars 2020.    

NM i Maskinoppvask arrangeres for syvende gang på Gastro X Professional den 17-18 oktober 2022

NM i maskinoppvask vil gå over to dager den 17 og 18 oktober i 2022. Det er satt opp 5 kvalifiserende heat og det er plass til totalt 10 deltagere i norgesmesterskapet.

Nyhet! Norsk Svensk mesterskap i maskinoppvask på Gastro X i 2022

Vi er glade for at vi i BFSN har fått til et samarbeid med vår svenske søsterorganisasjon BFS om å få til et Svensk Norsk mesterskap i maskinoppvask i 2022. De fire beste konkurrentene fra både Norge og Sverige konkurrerer etter de samme kriterier som gjelder i NM.

NM-Maskinoppvask